Σήμερα κυκλοφορεί η νέα μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5!

Όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς ο τίτλος έρχεται και στο PC
08 Φεβρουαρίου 2024 12:17
Σήμερα κυκλοφορεί η νέα μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5!

Από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε ένα ολοκαίνουργιο shooter παιχνίδι αποκλειστικά στο PlayStation 5, όσον αφορά τις κονσόλες. Ο λόγος γίνεται για το Helldivers 2, το sequel του λατρεμένου πρώτου παιχνιδιού του 2015, το οποίο όμως θα μπορούν να απολαύσουν και οι PC Gamers, μιας και θα κυκλοφορήσει κανονικά και στο PC.

Ο τίτλος γίνεται διαθέσιμος σήμερα 8 Φεβρουαρίου και υπόσχεται μια ατελείωτη περιπέτεια με μεγάλες μάχες, όπου εσείς και άλλοι παίκτες καλείστε να βγάλετε εις πέρας. Αξίζει να αναφερθεί, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με τους φίλους σας ανεξαρτήτως πλατφόρμας, αφού το παιχνίδι υποστηρίζει cross-play ανάμεσα στο PS5 και στο PC.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρισμα, το Helldivers II αποτελεί παραγωγή του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing. Το sequel ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα και τεράστια έμφαση στο co-op.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι στο PC, τα specs είναι τα εξής:

Ακολουθεί η περίληψη του Helldivers 2:

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΕΝΗΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Πιστεύετε στην Ελευθερία; Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας μπροστά στην καταπίεση και να υπερασπιστείτε τους ανυπεράσπιστους; Πολεμήστε για την ειρήνη. Πεθάνετε για τη δημοκρατία. 

Ενώστε τις δυνάμεις σας με έως και τρεις φίλους και προκαλέστε χάος στην εξωγήινη συμφορά που απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη σας, της Υπεργής, σε αυτό το παιχνίδι βολών και συνεργασίας πολλών παικτών για PS5 και PC, από την Arrowhead Game Studios.

Μπείτε στον ρόλο των Helldivers, μιας επίλεκτης ομάδας στρατιωτών, που αποστολή τους είναι να μεταδώσουν την ειρήνη, την ελευθερία και την Ελεγχόμενη Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα, φοβερότερα και πιο εκρηκτικά εργαλεία στον γαλαξία.

Οι Helldivers δεν κατεβαίνουν σε πλανήτες χωρίς κατάλληλη υποστήριξη, αλλά από εσάς εξαρτάται πώς και πότε θα την καλέσετε. Δεν έχετε μόνο ένα εύρος από πανίσχυρα, βασικά όπλα και δυνατότητα προσαρμογής οπλισμού, αλλά έχετε και την ικανότητα να εφαρμόζετε τεχνάσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Helldivers 2 προσφέρει το καλύτερο μέχρι σήμερα συνεταιρικό παιχνίδι της Arrowhead. Η συνεργασία θα είναι ζωτικής σημασίας: Οι ομάδες θα συντονίζουν τον οπλισμό τους, θα καθορίζουν την προσέγγισή τους για κάθε αποστολή και θα ολοκληρώνουν στόχους μαζί. Καταταχτείτε σήμερα στην κορυφαία ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη της Σούπερ Γης. Είμαστε ήρωες… είμαστε θρύλοι… ΕΙΜΑΣΤΕ HELLDIVERS.

Το Helldivers 2 κοστίζει 39.99 ευρώ τόσο στο PlayStation 5, όσο και στο PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πιο πρόσφατο trailer.