Steam Next Fest: Δοκιμάστε εκατοντάδες παιχνίδια στην πλατφόρμα της Valve!

Κατεβάστε demos, δείτε livestreams για μία εβδομάδα
06 Φεβρουαρίου 2024 10:51
Steam Next Fest: Δοκιμάστε εκατοντάδες παιχνίδια στην πλατφόρμα της Valve!

Η Valve μόλις έφερε το φετινό Steam Next Fest στην πλατφόρμα της και από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εκατοντάδες παιχνίδια στο PC σας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Next Fest του Steam είναι ένα event που γιορτάζει τα βιντεοπαιχνίδια και προσφέρει πρόσβαση σε εκατοντάδες demos νέων και επερχόμενων παιχνιδιών, ενώ παράλληλα δημιουργοί μιλούν για τα πονήματά τους μέσα από livestreams.

Επίσης, μέσα από την ειδική σελίδα που μόλις άνοιξε στο Steam, θα μπορείτε να προσθέσετε τα παιχνίδια που δοκιμάσατε και σας άρεσαν στο wishlist σας, έτσι ώστε όταν κυκλοφορήσουν και επίσημα να τα αγοράσετε λαμβάνοντας ειδοποίηση από την πλατφόρμα.

Το ειδικό event θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και επειδή μιλάμε για εκατοντάδες demo παιχνιδιών, θα έχετε περίπου 160 ώρες (από τη στιγμή που ξεκίνησε το Steam Next Fest) να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε.

Βρείτε το Steam Next Fest πατώντας εδώ.

Η σελίδα του event χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, με τα πιο trending παιχνίδια, όπως είναι το Dungeonborne, το Lightyear Frontier και το Stormgate, στα πιο "wishlisted επερχόμενα παιχνίδια”, με τα Homeworld 3, Pacific Drive και Backpack Battle, αλλά και στα “Daily Active Demo Players”, με τα Millennia, The 4 Sins κλπ.

Θα βρείτε επίσης και διάφορες κατηγορίες αν θέλετε για ένα συγκεκριμένο genre, με Action, Adventure, Strategy, RPG, Puzzle παιχνίδια κ.α.

Tags: