Phantom Blade Zero: Κυκλοφόρησε ιδιαίτερο trailer από το νέο αποκλειστικό του PS5

Θα είναι αποκλειστικό στην κονσόλα της Sony, αλλά θα κυκλοφορήσει και στο PC
05 Φεβρουαρίου 2024 14:29
Phantom Blade Zero: Κυκλοφόρησε ιδιαίτερο trailer από το νέο αποκλειστικό του PS5

Η ομάδα ανάπτυξης S-GAME έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Phantom Blade Zero, το επερχόμενο παιχνίδι του PlayStation 5 και του PC. Πρόκειται για μία αποκλειστική κυκλοφορία όσον αφορά τις κονσόλες και το νέο trailer με τίτλο “Year of the Dragon Special Trailer: Rain and Blood” είναι εδώ για να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα.

Το νέο βίντεο διαρκεί περίπου 3 λεπτά και στη μεγαλύτερη διάρκειά του παρουσιάζει το παιχνίδι με ένα animated στιλ, ενώ στη συνέχεια δείχνει και λίγο από το gameplay του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μέσα στο 2024 θα κυκλοφορήσει και μία δοκιμαστική έκδοση για το Phantom Blade Zero, από την οποία θα μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το Phantom Blade Zero θα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπου δε θα υπάρχουν microtransactions όπως έχουμε δει στα mobile παιχνίδια της σειράς. Επίσης, μιλάμε για ένα παραδοσιακό hack ’n’ slash παιχνίδι και θα διαρκεί περίπου 40 ώρες, ενώ θα υπάρχει end-game υλικό, dungeons που θα μπορείτε να παίξετε παρέα με άλλους, μεγάλα boss fights και άλλα.

Στο Phantom Blade Zero θα πάρετε τον έλεγχο του Soul, ενός επίλεκτου δολοφόνου που υπηρετεί μια οργάνωση γνωστή και ως “The Order”. Ο Soul βρίσκει τον μπελά του όταν στοχεύεται για τη δολοφονία ενός πατριάρχη της οργάνωσης, τραυματίζεται σοβαρά και σώζεται από έναν healer, ο οποίος του δίνει μια θεραπεία που διαρκεί μόνο για 66 μέρες.

Phantom Blade Zero: Αυτό είναι το νέο action RPG του PS5 με ιδιαίτερο και σκοτεινό στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Phantom Blade Zero λαμβάνει χώρα σε ένα semi-open world κόσμο που αποτελείται από μεγάλους χάρτες με πολλές δραστηριότητες για τον παίκτη. Έτσι, ετοιμαστείτε να συναντήσετε πολλές προκλήσεις και ισχυρούς εχθρούς που θέλουν να κάνουν το ταξίδι σας έναν εφιάλτη. Το στούντιο υπόσχεται αμέτρητα όπλα, εξοπλισμό και skills.

Το Phantom Blade Zero βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5 και το PC. Προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε το Year of the Dragon Special Trailer παρακάτω.