Final Fantasy VII Rebirth: Ηθοποιός λέει στους fans να είναι “ανοιχτόμυαλοι”

Το Part 2 έρχεται τέλος του μήνα
04 Φεβρουαρίου 2024 19:02
Final Fantasy VII Rebirth: Ηθοποιός λέει στους fans να είναι “ανοιχτόμυαλοι”

Η Square Enix πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Φεβρουαρίου ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024, το Final Fantasy VII Rebirth. Πρόκειται για το 2ο κεφάλαιο της remake τριλογίας, το οποίο αναμένεται πιο μεγάλο σε διάρκεια, αφού θα φτάνει μέχρι και τις 100 ώρες αν θέλει κάποιος να κάνει όλα όσα θα προσφέρει.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από την ηθοποιό της Tifa Lockheart. Ο λόγος γίνεται για την Britt Baron, η οποία έδωσε μια νέα συνέντευξη μέσα από το site της Square Enix λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι fans θα πρέπει να είναι “ανοιχτόμυαλοι” με αυτό το παιχνίδι.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Britt Baron:

Το μήνυμά μου προς τους fans είναι…ω θεέ μου πόσα μπορώ να πω; Εντάξει, το μήνυμά μου προς τους fans είναι να παραμείνουν ενθουσιασμένοι, να είναι ανοιχτόμυαλοι γιατί νομίζω ότι έχουμε μερικές διασκεδαστικές εκπλήξεις. Επίσης, νομίζω ότι αποτελεί ένα καταπληκτικό “fan service” που θα τους κάνει όλους χαρούμενος. Το ελπίζω…(χτυπήστε ξύλο).

Περισσότερα για το Final Fantasy VII Rebirth θα μάθουμε στις 7 Φεβρουαρίου στις 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος), μέσα από ένα ειδικό State of Play του PlayStation. Μάλιστα, ακούγονται φήμες ότι την ίδια στιγμή θα κυκλοφορήσει και ένα demo του παιχνιδιού στο PlayStation Store.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος του remake του Final Fantasy VII, που καταπιάνεται ξανά με την ιστορία του RPG που αναπροσδιόρισε το είδος του, σε τρία αυτόνομα παιχνίδια. Οι εμβληματικοί ήρωες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII ξέφυγαν από τη δυστοπική πόλη Midgar και τώρα κυνηγούν τον Sephiroth, τον εκδικητικό ξιφομάχο από το παρελθόν του Cloud, που επέστρεψε από τον θάνατο.

Το Final Fantasy VII Rebirth φτιάχτηκε με την Unreal Engine 4 για να μην καθυστερήσει

Η νέα αυτή περιπέτεια είναι για όλους τους παίκτες, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν παίξει ακόμη το Final Fantasy VII Remake ή το πρωτότυπο του PlayStation. Να περιμένετε νέα στάνταρ κινηματογραφικής αφήγησης, γρήγορη μάχη και πλούσια εξερεύνηση σε έναν τεράστιο κόσμο. Εξερευνήστε έναν εκτεταμένο κόσμο που ζωντανεύει με νέα επίπεδα ποιότητας γραφικών, που αναπτύχθηκαν συγκεκριμένα για να αξιοποιήσουν τη ισχύ της κονσόλας PS5. Γίνετε μάρτυρες του προσωπικού ταξιδιού κάθε μέλους της ομάδας και δυναμώστε τους μεταξύ τους δεσμούς για να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν παντοδύναμους εχθρούς.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου.