Κατεβάστε το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου από το Epic Games Store

Διαθέσιμο για 7 ημέρες
01 Φεβρουαρίου 2024 19:06
Κατεβάστε το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου από το Epic Games Store

Από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι από το Epic Games Store! Πιο συγκεκριμένα, η Epic Games ανανέωσε την “Free Games” κατηγορίας του καταστήματός της και πρόσφερε έναν ακόμη τίτλο, τον οποίο θα κρατήσετε για πάντα στον λογαριασμό σας, από τη στιγμή που τον κατεβάσετε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, το σημερινό -και πρώτο για τον Φεβρουάριο- παιχνίδι είναι το Doors: Paradox της Big Loop Studios. Πρόκειται για ένα causal puzzle παιχνίδι που απευθύνεται για τους λάτρεις του είδους και ειδικά σε εκείνους που αγαπούν λίγο παραπάνω τους γρίφους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κανονική τιμή του ήταν στα 13.49 ευρώ.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού επισημαίνει:

Πορευτείτε μέσα από μια ποικιλία χειροποίητων τρισδιάστατων διοραμάτων, αναζητήστε χρήσιμα αντικείμενα, βρείτε κρυμμένα στοιχεία και λύστε διασκεδαστικούς γρίφους! Ξετυλίξτε το κουβάρι αυτής της μυστηριώδους περιπέτειας για το χάος, την τάξη και το σουρεαλιστικό.

Κατεβάστε το Doors: Paradox πατώντας εδώ.

Το Doors: Paradox θα παραμείνει δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Για οτιδήποτε νεότερο, αλλά και για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.