Stellar Blade: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό hack ‘n’ slash αποκλειστικό του PS5!

Που θυμίζει έντονα Bayonetta και NieR:Automata
01 Φεβρουαρίου 2024 00:20
Stellar Blade: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό hack ‘n’ slash αποκλειστικό του PS5!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony παρουσίασε επιτέλους αναλυτικά το Stellar Blade στο πλαίσιο του πρώτου της State of Play σόου για το 2024. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα hack ‘n’ slash που αναπτύσσεται από την κορεατική ομάδα ανάπτυξης Shift Up, με επικεφαλής τον illustrator του Blade & Soul franchise, Kim Hyung-tae, αποκλειστικά για το PlayStation 5.

Κατά τη διάρκεια του State of Play είδαμε ένα αναλυτικό βίντεο αρκετών λεπτών που παρουσιάζει κάθε πτυχή που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Για παράδειγμα εξηγεί πως θα λειτουργούν τα skills και οι αναβαθμίσεις, η δομή του open world και των quests, ενώ χαρίζει και ματιές στους χαρακτήρες, τον κόσμο του παιχνιδιού και το έντονο σύστημα μάχης.

Το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το Stellar Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 26 Απριλίου.