PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για PS5 και PS4

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις του μήνα
31 Ιανουαρίου 2024 19:11
PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για PS5 και PS4

Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και έτσι το PlayStation, όπως συνηθίζει, μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για το Φεβρουάριο του 2024 έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, δύο εκ των οποίων είναι συμβατά με το PlayStation 4 και όλα με το PlayStation 5. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Ξεκινώντας, από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Foamstars. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Το παιχνίδι μάλιστα θα κάνει απευθείας ντεμπούτο στο PS Plus, αποτελώντας Day One προσθήκη της υπηρεσίας, κάτι το οποίο έχουμε δει να συμβαίνει και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα με το Stray.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, πρόκειται μια ιδιαίτερη multiplayer shooting εμπειρία που θυμίζει το Splatoon. Όμως, σε αντίθεση με τον τίτλο της Nintendo, εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τον έχει η μπογιά, αλλά ο αφρός! Αξίζει να σημειωθεί πως το Foamstars θα έχει πολλαπλά gameplay modes, τόσο για τους παίκτες που αναζητούν κάτι casual όσο και για τους πιο ανταγωνιστικούς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το Mission Mode, στο οποίο θα μπορεί κάποιος να παίξει και Solo, για να εξοικειωθεί με τους μηχανισμούς.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα για το PS4 και το PS5 είναι το Rollerdrome. Το συγκεκριμένο είναι πολύ ιδιαίτερο, συνδυάζοντας το skating και το shooting, σε μια υβριδική εμπειρία που όμοια της δεν υπάρχει! Τέλος, το μήνα κλείνει το Steelrising, για τo PS5, ένα soulslike παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Παρίσι που η γαλλική επανάσταση καταπνίγηκε από μια στρατιά ρομπότ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Φεβρουάριο του 2024:

Foamstars | PS4, PS5

Rollerdrome | PS4, PS5

Steelrising | PS5