Granblue Fantasy: Relink – Εντυπωσιάζει το νέο RPG των PlayStation και PC – Δείτε το τελικό trailer

Το νέο κεφάλαιο της σειράς υπόσχεται με αξέχαστη εμπειρία
30 Ιανουαρίου 2024 15:29
Granblue Fantasy: Relink – Εντυπωσιάζει το νέο RPG των PlayStation και PC – Δείτε το τελικό trailer

Η Cygames συνεργάστηκε με το PlayStation και έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer από το Granblue Fantasy: Relink, του οποίου κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και ένα ειδικό demo. Ο action RPG τίτλος υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερο στιλ του μέσα στη μάχη, τα anime γραφικά του, αλλά και τις επικές μάχες με τα boss του.

Το νέο παιχνίδι της σειράς έχει έναν πανέμορφο και πολύχρωμο κόσμο που θα μπορείτε να επισκεφθείτε από την 1η Φεβρουαρίου όπου και θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Μάλιστα, το Granblue Fantasy: Relink θα μπορείτε να το παίξετε και παρέα με τους φίλους σας, καθώς υποστηρίζει co-op για διάφορα quests και boss fights.

Αν αποφασίσετε να παίξετε solo, όμως, καλείστε να δημιουργήσετε ένα party τεσσάρων χαρακτήρων με μοναδικά όπλα, δεξιότητες και στιλ μέσα στη μάχη, έτσι ώστε να κατακτήσετε την κορυφή με combos και διάφορα skills με Link Attacks και Chain Bursts.

Η περιγραφή του Granblue Fantasy: Relink αναφέρει τα εξής:

Πετάξτε στα ύψη στο βασίλειο του ουρανού, ένα πλωτό αρχιπέλαγος σε μια μεγάλη γαλάζια έκταση. Γίνετε καπετάνιος ενός πληρώματος καθώς πλέετε με το crew σας, ώστε να βρείτε την Estalucia, ένα θρυλικό νησί που λέγεται ότι βρίσκεται πέρα από το τέλος του ουρανού.

Το Granblue Fantasy: Relink είναι ένα anime action RPG που θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου για PC και PlayStation κονσόλες. Παρακολουθήστε το τελικό trailer, το οποίο θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τους χαρακτήρες και τον κόσμο του, μέσα από τον player που ακολουθεί.