Μεγάλη επιτυχία για το Enshrouded, το νέο survival παιχνίδι της Keen Games

Το οποίο παίξαμε και εμείς στο πρόσφατο livestream μας
30 Ιανουαρίου 2024 09:25
Μεγάλη επιτυχία για το Enshrouded, το νέο survival παιχνίδι της Keen Games

Η ομάδα ανάπτυξης, Keen Games, μοιράστηκε πολύ ευχάριστα νέα για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της που ακούει στο όνομα Enshrouded. Το co-op action RPG survival παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου σε early access μορφή και όπως όλα δείχνουν, γνωρίζει ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι ο τίτλος ξεπέρασε τις 1 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε τέσσερις ημέρες και μεταξύ άλλων έμεινε έκπληκτη από την υποδοχή του κοινού. “Από τα βάθη της καρδιάς μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες μας” έγραψε η Keen Games στο Eurogamer.

Παράλληλα με αυτό το ευχάριστο γεγονός, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για το παιχνίδι, αφού σκοπεύει να κυκλοφορήσει μελλοντικά αρκετό νέο περιεχόμενο. “Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού με την υποστήριξή σας, με στόχο να κάνουμε το Enshrouded το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να γίνει”.

Η Keen Games περιγράφει το πόνημά της ως εξής: Είσαι ένας Flameborn, η τελευταία ελπίδας μιας φυλής που αργοπεθαίνει. Ξυπνήστε και επιβιώστε από τον τρόμο μιας καταστροφικής ομίχλης και ανακτήστε τη χαμένη ομορφιά του βασιλείου σας. Μπείτε σε έναν απέραντο κόσμο, νικήστε δύσκολα bosses, χτίστε μεγάλα τοίχοι και χαράξτε τη δική σας πορεία σε αυτό το co-op survival action RPG για έως και 16 παίκτες.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Enshrouded έχει αυτή τη στιγμή “Very Positive” βαθμολογία στο Steam με περισσότερες από 14.000 κριτικές από τους παίκτες.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια (μεγάλη) γεύση από το Enshrouded, το οποίο παίξαμε και εμείς στο Twitch την προηγούμενη Παρασκευή και μας εντυπωσιάσε. Ακολουθεί η Λεηλασία των Unboxholics!