Xbox Game Pass: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα παιχνίδι-έκπληξη

Από λάθος της ίδιας της Microsoft
29 Ιανουαρίου 2024 15:36
Xbox Game Pass: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα παιχνίδι-έκπληξη

Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε πως η σειρά Mana θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στις Xbox κονσόλες μέσα από το Visions of Mana. Πρόκειται για το πρώτο ολοκαίνουργιο βασικό κεφάλαιο της σειράς μετά από 15 χρόνια, το οποίο υπόσχεται έναν τεράστιο, πανέμορφο κόσμο, με anime αισθητική και βαθύ gameplay.

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος παρουσιάστηκε αναλυτικά στο πρόσφατο Developer_Direct σόου του αμερικανικού κολοσσού, πλάι στα Avowed και Indiana Jones and the Great Circle. Ωστόσο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του σόου, το Visions of Mana ήταν η μόνη κυκλοφορία που δεν θα συμπεριλαμβανόταν στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Όπως φαίνεται, αυτή ήταν μια έκπληξη που η Microsoft κρατούσε για μια άλλη μια φορά, ίσως για το σόου που πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι για παράδειγμα, αφού το Visions of Mana μάλλον θα είναι όντως Day One προσθήκη στο Xbox Game Pass. Την έκπληξη χάλασε η ίδια η εταιρία, αφού όταν πρόσθεσε το παιχνιδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ξέχασε να αφαιρέσει τη σχετική ένδειξη πως αποτελεί Day One προσθήκη στη συνδρομητική υπηρεσία. Τόσο το χρυσό ταμπελάκι πάνω από το όνομα του τίτλου όσο και μια γραπτή αναφορά το επιβεβαιώνουν αυτό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Φυσικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο λάθος της ομάδας που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Xbox. Επομένως, μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί.

Το Visions of Mana αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ακριβώς πότε, για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το σχετικό απόσπασμα της παρουσίασης του τίτλου από το πρόσφατο σόου του Xbox.