Δείτε το “troll” live-action διαφημιστικό του Suicide Squad: Kill the Justice League

Λίγο πριν την κυκλοφορία του τίτλου της Rocksteady
26 Ιανουαρίου 2024 17:17
Δείτε το “troll” live-action διαφημιστικό του Suicide Squad: Kill the Justice League

Η αντίστροφη μέτρηση για το Suicide Squad: Kill the Justice League της Rocksteady έχει ήδη ξεκινήσει και μόλις ήρθε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο. Όχι, δεν πρόκειται για το launch trailer του παιχνιδιού, αλλά για ένα live-action “troll” trailer που θέλει να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα και το ύφος του Suicide Squad.

Φυσικά, το διαφημιστικό που θα βρείτε εντός του άρθρου είναι αρκετά χιουμοριστικό θέλοντας έτσι να σας υπενθυμίσει ότι και το παιχνίδι έχει έντονο το στοιχείο του χιούμορ. Οι χαρακτήρες κάνουν διάφορες “τρολιές” στο βίντεο, ενώ παράλληλα και η μουσική υπόκρουση είναι στο ίδιο ύφος. Αργότερα εμφανίζονται και διάφοροι χαρακτήρες της DC.

Ποιο είναι το σχέδιο επίθεσης; Σκότωσε την Justice League. Συνεργαστείτε με τους Will Arnett, Ron Funches και Jodi Hill και αναλάβετε το αδύνατο.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το live-action tv spot παρακάτω.