Helldivers II: Η πρώτη αποκλειστικά του PS5 για το 2024 καταφθάνει – Δείτε το launch trailer

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
17 Ιανουαρίου 2024 19:16
Helldivers II: Η πρώτη αποκλειστικά του PS5 για το 2024 καταφθάνει – Δείτε το launch trailer

Και επίσημα απομένει λιγότερο από ένας μήνα για την κυκλοφορία του Helldivers 2. Συγκεκριμένα, έπειτα από μια μικρή καθυστέρηση, ο τίτλος αναμένεται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για το PlayStation 5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θέλοντας να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η Sony έδωσε από νωρίς στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer.

Με τίτλο "The Fight for Freedom Begins ", το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά και αφού εξηγεί συνοπτικά το κεντρικό concept, έπειτα παρουσιάζει άφθονα gameplay πλάνα. Φυσικά, η έντονη co-op δράση καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρισμα, το Helldivers II αποτελεί ένα παιχνίδι του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing, με την Arrowhead Game Studios να έχει τα ηνία της ανάπτυξης.

Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer: