PS Plus: Μάθαμε από νωρίς ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου!

Και μάλιστα θα είναι Day One κυκλοφορία
16 Ιανουαρίου 2024 17:48
PS Plus: Μάθαμε από νωρίς ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου!

Το PlayStation ανακοινώνει συνήθως τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον επόμενο μήνα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν. Ωστόσο, ο gaming κολοσσός επιφύλασσε από νωρίς αυτή τη φορά μια έκπληξη για τα μέλη της συνδρομητικής του υπηρεσίας, ανακοινώνοντας από τώρα ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για τον Φεβρουάριο!

Ο λόγος γίνεται για το Foamstars της Square Enix, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου. Ναι, καλά καταλάβατε. Το παιχνίδι θα κάνει απευθείας ντεμπούτο στο PS Plus, αποτελώντας Day One προσθήκη της υπηρεσίας, κάτι το οποίο έχουμε δει να συμβαίνει και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα με το Stray.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, πρόκειται μια ιδιαίτερη multiplayer shooting εμπειρία που θυμίζει το Splatoon. Όμως, σε αντίθεση με τον τίτλο της Nintendo, εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τον έχει η μπογιά, αλλά ο αφρός! Αξίζει να σημειωθεί πως το Foamstars θα έχει πολλαπλά gameplay modes, τόσο για τους παίκτες που αναζητούν κάτι casual όσο και για τους πιο ανταγωνιστικούς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το Mission Mode, στο οποίο θα μπορεί κάποιος να παίξει και Solo, για να εξοικειωθεί με τους μηχανισμούς.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί. Φυσικά, μόλις ανακοινωθεί ολόκληρο το lineup των δωρεάν παιχνιδιών του Φεβρουαρίου θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με νέα είδηση.