Epic Games Store: Αυτό είναι το επόμενο δωρεάν εβδομαδιαίο παιχνίδι

Από το ένα μινιμαλιστικό παιχνίδι στο άλλο
13 Ιανουαρίου 2024 22:41
Epic Games Store: Αυτό είναι το επόμενο δωρεάν εβδομαδιαίο παιχνίδι

Τα δωράκια δεν σταματάνε καθόλου στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games, αφού συνεχίζει την παράδοση των δωρεάν παιχνιδιών και για το 2024. 

Έτσι αμέσως μετά την δωρεάν διάθεση του Sail Forth ως το δωρεάν παιχνίδι αυτής εβδομάδες, μέσα από το Epic Games Store αποκαλύφθηκε το δωράκι της επόμενης εβδομάδας. 

Από τη μία indie πρόταση στην άλλη πηγαίνει το Epic Games Store και έτσι από τη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου μετά τις 18:00, θα χαρίσει σε όλους τους χρήστες του το παιχνίδι LOVE

Πρόκειται για ένα platformer παιχνίδι που ανέπτυξε ο ανεξάρτητος developer Fred Wood. To Love σύμφωνα με την περιγραφή του είναι ένα μικρής διάρκειας, εθιστικό και γεμάτο προκλήσεις platformer με μινιμαλιστικό εικαστικό και σχεδιασμό. Διαθέτει ένα custom σύστημα respawn, 16 επίπεδα, ανταγωνιστικά leaderboards, και ένα soundtrack 12 κομματιών. 

Η δυσκολία των επιπέδων εξισορροπείται χάρη στην εισαγωγή ενός μοναδικού respawn συστήματος, με το οποίο ο παίκτης μπορεί να αφήσει ένα checkpoint σε οποιαδήποτε περιοχή και σε οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να πατάνε σε στέρεο έδαφος. 

Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει πρώτα στο Steam το 2014 αλλά έπειτα κυκλοφόρησε τόσο στο Nintendo Switch όσο και στην πλατφόρμα του Xbox. 

Να σημειωθεί ότι η προσφορά του LOVE θα κρατήσει από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου.