Το SMITE 2 είναι γεγονός, με καλύτερα γραφικά χάρις την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το sequel του διάσημου action MOBA
12 Ιανουαρίου 2024 19:19
Το SMITE 2 είναι γεγονός, με καλύτερα γραφικά χάρις την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολυαναμενόμενο sequel του Smite είναι γεγονός μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο των action MOBA. Η αποκάλυψη του SMITE 2 -όπως θα ονομάζεται- έγινε με ένα χορταστικό trailer στο πλαίσιο του Smite World Championship 2024, ενώ μάθαμε και τις πρώτες πληροφορίες για τα νέα του χαρακτηριστικά και την ανανεωμένη προσέγγισή του στο κομμάτι του esports. 

Καταρχήν, η μεγαλύτερη βελτίωση είναι η οπτική σε σχέση με τον πεπαλαιωμένο προκάτοχό του μιας και το SMITE 2 τρέχει με την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5, η οποία υπόσχεται απίθανα και τελευταίας τεχνολογίας γραφικά και animations. Άλλωστε το πρώτο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει με την απαρχαιωμένη πλέον Unreal Engine 3 το 2013 και η μετάβαση έπρεπε κάποτε να γίνει. Τα ανανεωμένα physics kαι εφέ των spells και ικανοτήτων των Gods από το Πάνθεον του Smite θα τα δείτε στο trailer παρακάτω. 

Tην ίδια μεγάλη βελτίωση υπόσχονται οι δημιουργοί του και στον ήχο, το gameplay και το user interface, με το τελυεταίο να είναι πιο μοντέρο και καθαρό στο μάτι. Στα του gameplay προστίθενται νέες ικανότητες σε συγκεκριμένους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες του ρόστερ 

Ακόμη χάρις τη βελτιωμένη backend τεχνολογία το SMITE 2 θα προσφέρει cross play δυνατότητα στους παίκτες και ένα φρεσκαρισμένο ranked mode με καινούργια δομή, tiers και καλύτερο matchmaking, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα τις Titan Forge Games. 

Με την κυκλοφορία του alpha testing την ερχόμενη άνοιξη θα προστεθούν πέντε νέοι Gods στο Smite 2 και η πρώτη θα είναι η θεότητα της ελληνικής μυθολογίας Εκάτη (Hecate)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αρχικό Smite θα συνεχίσει να υφίσταται σαν ξεχωριστό standalone παιχνίδι, λαμβάνοντας updates για το εγγύς μέλλον και δε θα αντικατασταθεί πλήρως από το Smite 2 -όπως έγινε στην περίπτωση του Overwatch 2. Ωστόσο, η Titan Forge ανέφερε ότι το Smite θα πάψει να λαμβάνει νέους Gods όταν κυκλοφορήσει ο Νο.130 τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 

Για αυτό και οι χαρακτήρες του Smite 1 δεν είναι εγγυημένο ότι θα περάσουν όλοι στο Smite 2, όπως το ίδιο ισχύει και για τα αντικείμενα των παικτών. Βάσει των σχεδίων της η Titan Forge θέλει να ξεκινήσει την φάση της "no wipe" beta προς τα μέσα με τέλη του 2024, όσπου μέχρι τότε το Smite 2 να έχει ένα ρόστερ 25 χαρακτήρων, με την προσθήκη ενός νέου κάθε εβδομάδα 

Εγγραφείτε για μια ευκαιρία να είστε στο alpha test του SMITE 2 πατώντας εδώ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Reveal trailer του Smite 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC μέσω των Steam και Epic Games Store, καθώς και σε PS5 και Xbox Series X|S

Tags: