Helldivers 2: Δείτε αν το PC σας μπορεί να τρέξει το νέο παιχνίδι του PlayStation

Καταφθάνει τον επόμενο μήνα
11 Ιανουαρίου 2024 00:21
Helldivers 2: Δείτε αν το PC σας μπορεί να τρέξει το νέο παιχνίδι του PlayStation

Έπειτα από μια μικρή καθυστέρηση, το Helldivers 2 αναμένεται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για το PlayStation 5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για ένα παιχνίδι του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing, με την Arrowhead Game Studios να έχει τα ηνία της ανάπτυξης.

Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα.

Φυσικά, δεν έχουν αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι, αφού το co-op παραμένει. Αυτή ήταν μια πτυχή της εμπειρίας στην οποία εστίασε το νέο trailer, το οποίο επιβεβαίωσε πως το co-op μεταξύ PS5 και PC θα είναι εφικτό και πανεύκολο, αφού θα υποστηρίζεται κανονικά cross-play.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν και οι απαιτήσει συστήματος της PC έκδοσης, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά μέσα από τον πίνακα που ακολουθεί. Παρακάτω θα βρείτε φυσικά και το ‘PC Features Trailer’.