Τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έρχονται στο PS5 το 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο της Sony
04 Ιανουαρίου 2024 21:40
Τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έρχονται στο PS5 το 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony μόλις δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο trailer στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube, στο οποίο επισημαίνει τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έρχονται μέσα στη χρονιά. Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο με επερχόμενους τίτλους του 2024 στο PlayStation 5.

Το βίντεο διαρκεί σχεδόν 2 λεπτά και μεταξύ άλλων βλέπουμε ότι μέσα στο 2024 θα γίνει διαθέσιμο το Silent Hill 2 στο PS5, αλλά και το remake του Metal Gear Solid 3. Να σημειωθεί, ότι η Konami από την μεριά της, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ημερομηνία αυτών των remake.

Η Sony αναφέρει στην περιγραφή της: Τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έρχονται στο PS5 το 2024. Ανακαλύψτε τα καλύτερα πολυαναμενόμενα παιχνίδια για το PlayStation 5.

Στο βίντεο θα δείτε πολύ σημαντικά παιχνίδια που έρχονται σύντομα στην κονσόλα της Sony, όπως είναι το Final Fantasy VII Rebirth, αλλά και τα Prince of Persia: The Lost Crown, Suicide Squad: Kill the Justice League, Stellar Blade, The Last of Us Part II Remastered, Helldivers II, Dragon's Dogma 2, Concord και Tekken 8.

Επίσης, η Sony αναφέρει ότι μέσα στη χρονιά θα καταφθάσουν στο PlayStation 5 και τα Pacific Drive, Forever Skies, The Casting of Frank Stone, Rise of the Ronin, Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, Granblue Fantasy: Relink, Foamstars, Silent Hill 2, Like  A Dragon: Infinite Wealth και The Plucky Squire.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα περισσότερα παιχνίδια από τα παραπάνω, θα είναι multi-platform κυκλοφορίες, κάτι που σημαίνει ότι θα τα δείτε και στις Xbox κονσόλες, στο Nintendo Switch, αλλά και στο PC.

Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο του PlayStation μέσα από τον player που ακολουθεί.