Μη χάσετε με τίποτα το νέο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games για τα Χριστούγεννα!

Διαθέσιμο για 24 ώρες
03 Ιανουαρίου 2024 19:35
Μη χάσετε με τίποτα το νέο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games για τα Χριστούγεννα!

Το τελευταίο παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Ναι, μετά από 16 παιχνίδια που έδωσε η υπηρεσία εντελώς δωρεάν, η εορταστική περίοδος φτάνει στο τέλος της για το κατάστημα με ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε αν δεν το έχετε παίξει. Μάλιστα, και εμείς, ως Unboxholics, το είχαμε απολαύσει σε ένα από τα livestream μας.

Συγκεκριμένα, από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος το εξαιρετικό adventure παιχνίδι, A Plague Tale: Innocence του Asobo Studio που είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε το 2019.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: Ακολουθήστε τη ζοφερή ιστορία της νεαρής Amicia και του μικρού της αδερφού Hugo, σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι στις πιο σκοτεινές ώρες της ιστορίας. Κυνηγημένοι από στρατιώτες του Inquisition και περιτριγυρισμένοι από ασταμάτητα σμήνη αρουραίων, θα γνωρίσουν και θα εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον.

Κατεβάστε το A Plague Tale: Innocence πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε το παιχνίδι στο λογαριασμό σας θα παραμείνει δικό σας για πάντα. Η προσφορά είναι για 24 ώρες και αύριο θα μπει το Epic Games Store σε κανονική ροή προγράμματος, με ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε Πέμπτη απόγευμα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.