Τρία εξαιρετικά παιχνίδια φεύγουν από το Xbox Game Pass

Τελευταία ευκαιρία να τα απολαύσετε
02 Ιανουαρίου 2024 16:50
Τρία εξαιρετικά παιχνίδια φεύγουν από το Xbox Game Pass

H Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποια παιχνίδια θα φέρει στο Xbox Game Pass το πρώτο κύμα προσθηκών του 2024, αλλά επιβεβαίωσε ποια είναι τα πρώτα που θα αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, η 'Leaving Soon' ενότητα της συνδρομητικής υπηρεσίας μόλις ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τρεις εξαιρετικούς τίτλους που δυστυχώς τα μέλη έχουν ακόμη μόνο δύο εβδομάδες στη διάθεσή τους για να απολαύσουν.

Αναλυτικότερα, από τον κατάλογο του Xbox Game Pass θα αφαιρεθεί το Grand Theft Auto V, τόσο η έκδοση του Xbox One όσο και η έκδοση των Xbox Series X|S. Πρόκειται για έναν τίτλο που φυσικά δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συνεχίζοντας, συγχρόνως θα φύγουν από το Xbox Game Pass και δύο Persona παιχνίδια, το Persona 3 Portable και το Persona 4 Golden. Τα δύο JRPGs της ATLUS έχουν λατρευτεί όσο λίγα από τους gamers, με εξαιρετικές κριτικές, βραβεία και πολλούς επαίνους και από τα μέσα του χώρου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όπως ισχύει με όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass, υπάρχει έκπτωση 20% για τους συνδρομητές που θέλουν να τα αγοράσουν ψηφιακά μέσα από το Microsoft Store για να τα έχουν μόνιμα στη συλλογή τους. Επομένως, αν δεν σας φτάνει το διάστημα των δύο εβδομάδων, ίσως αυτή να είναι μια προσφορά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμη.