Τελευταία ευκαιρία να προλάβετε τα δωρεάν παιχνίδια του PS4 και του PS5

Οι τελευταίες προσφορές του PS Plus για τη χρονιά που πέρασε
01 Ιανουαρίου 2024 11:39
Τελευταία ευκαιρία να προλάβετε τα δωρεάν παιχνίδια του PS4 και του PS5

Μπορεί και επίσημα να έχουμε μπει στο 2024, αλλά ακόμη υπάρχει λίγος χρόνος για όσους δεν πρόσθεσαν στις ψηφιακές τους βιβλιοθήκες τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια του 2023 από το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, και σήμερα Δευτέρα 1η Ιανουάριου παραμένουν διαθέσιμες οι προτάσεις του Δεκεμβρίου, για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας

Ειδικότερα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 προλαβαίνουν ακόμη να αποκτήσουν το Lego 2K Drive, το οποίο ήταν το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, είναι ένα μεγάλο open-world παιχνίδι που θυμίζει αρκετά τα Forza Horizon, μόνο που εδώ όλος ο κόσμος, τα αυτοκίνητα και οι χαρακτήρες είναι Lego! Το driving παιχνίδι έχει ένα εκτενές story mode, στο οποίο θα εξερευνήσετε την Bricklandia, ενώ υπάρχει και multiplayer για να απολαύσετε την περιπέτεια με έως και πέντε φίλους.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι που είναι ακόμη διαθέσιμο για το PS4 και το PS5 είναι το Powerwash Simulator. Το συγκεκριμένο είχε γίνει viral στα social media για το πόσο εθιστικό είναι. Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, ο στόχος σας είναι ένας: Χρησιμοποιώντας πιεστικά εργαλεία να καθαρίσετε κάθε λερωμένη επιφάνεια!

Τέλος, το PS Plus δίνει και το Sable, για τo PS5, ένα πραγματικά πανέμορφο indie παιχνίδι που ξεχωρίζει για το εικαστικό του και τον ιδιαίτερο κόσμο του. Το Sable έχει φτιαχτεί από δύο μόνο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο ελληνικής καταγωγής Gregorios Kythreotis.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια εντός της ημέρας, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Δεκέμβριο του 2023:

Lego 2K Drive | PS4, PS5

Powerwash Simulator | PS4, PS5

Sable | PS5