Μην χάσετε το 12ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα!

Ένα από τα καλύτερα δώρα μέχρι σήμερα
30 Δεκεμβρίου 2023 19:21
Μην χάσετε το 12ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα!

Καθώς πλησιάζουμε προς την Πρωτοχρονιά, το Epic Games Stores συνεχίζει τις εορταστικές προσφορές του, με ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει κάνει φέτος! Συγκεκριμένα, το 12ο κατά σειρά παιχνίδι που μπορούν να αποκτήσουν χωρίς καμία απολύτως χρέωση οι χρήστες του ελέω των Χριστουγέννων είναι το Saints Row.

Φυσικά, πρόκειται για το reboot της διάσημης τύπου-GTA σειράς που έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του περασμένου έτους. Ο τίτλος δεν είχε λάβει αρχικά και τις καλύτερες βαθμολογίες, έχοντας αρκετά τεχνικής φύσεως θέματα και όχι μόνο, αλλά από τότε έχει βελτιωθεί δραματικά με πολλαπλά patches.

Για την ακρίβεια, πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης έκανε κάτι σαν relaunch, γιορτάζοντας τις εκατοντάδες βελτιώσεις που έχει επιμεληθεί, τα 3 πακέτα επέκτασης που έχει κυκλοφορήσει και τις 2 νέες districts που έχει προσθέσει. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πώς είναι πλέον το παιχνίδι μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, όπως ισχύει με όλες τις Χριστουγενιάτικες προσφορές του Epic Games Store, το Saints Row είναι διαθέσιμο δωρεάν για 24 ώρες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βιαστείτε. Ωστόσο, εφόσον προλάβετε να το προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, θα μπορείτε να το απολαύσετε όποτε θέλετε χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Κατεβάστε το Saints Row πατώντας εδώ.