Call of Duty: Πέθανε ο Kamar De Los Reyes, ηθοποιός ενός εκ των μεγαλύτερων villain του franchise

Σε ηλικία 56 ετών
26 Δεκεμβρίου 2023 17:57
Call of Duty: Πέθανε ο Kamar De Los Reyes, ηθοποιός ενός εκ των μεγαλύτερων villain του franchise

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο ηθοποιός Kamar de los Reyes (Καμάρ Ντε Λος Ρέγιες), έχοντας χάσει την μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της συζύγου του και επίσης ηθοποιού, Sherri Shaum. Οι οικείοι του σε ανακοίνωση στο Deadline επιβεβαίωσαν ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

O ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός στην gaming κοινότητα από τον ρόλο του στο Call of Duty: Black Ops 2 του 2012, υποδυώμενος τον μεγάλο κακό του παιχνιδιού, Raul Menendez, τον οποίο συναντούσε κανείς πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, προκαλώντας ένα κυνήγι γάτας-ποντικιού και ένα σατανικό 'mind game' στον παίκτη.

Όντας ένας από τους πιο καλογραμμένους villains των Call of Duty στην τότε "χρυσή εποχή" του franchise, έμεινε χαραγμένος στη μνήμη των παικτών ως ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες του FPS της Activision. 

 

Λίγα λόγια για τον Kamar De Los Reyes 

Γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο αλλά μεγαλωμένος στο Λας Βέγκας, ο de los Reyes μετακόμισε στο Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του '80 για να ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός που κράτησε πάνω από 30 χρόνια. Το 1994, ο de los Reyes ανέλαβε τον ρόλο του Pedro Quinn στο βραβευμένο από τους κριτικούς off-Broadway έργο Blade to the Heat, το οποίο οδήγησε στον ρόλο του Ferdinand στην παραγωγή του Shakespeare in the Park του George C. Wolfe, The Tempest. Από εκεί και πέρα, συνέχισε να εργάζεται δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως τον Όλιβερ Στόουν στο Nixon, την Αντζελίνα Τζολί στο Salt και την Τζένιφερ Λόπεζ στο The Cell.

Όσον αφορά τους τηλεοπτικούς του ρόλους εμφανίστηκε αρκετές φορές στο "Sleepy Hollow" του Fox το 2017, και στη δραματική σειρά "All American" του The CW παίζοντας έναν προπονητή κολεγιακού ποδοσφαίρου το 2022. Μερικούς από τους guest star ρόλους του τους πραγματοποίησε σε γνωστές σειρές όπως "Castle", "Blue Bloods" και "ER" (Στην Εντατική).

Ο πιο μακροχρόνιος ρόλος που έιχε όμως ήταν στη σαπουνόπερα "One Life to Live", εκεί όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1995 ως Αντόνιο, πρώην μέλος συμμορίας που αργότερα έγινε δικηγόρος και αστυνομικός. Έφυγε από το σίριαλ το 1998, αλλά επέστρεψε το 2000 και συνέχισε στο cast έως το 2013.