Δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το 7ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα!

Διαθέσιμο μόνο για 24 ώρες
25 Δεκεμβρίου 2023 18:12
Δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το 7ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα!

Η Epic Games συνεχίζει να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια για τα Χριστούγεννα και εδώ και λίγες ημέρες προσφέρει καθημερινά διάφορους τίτλους. Έτσι, από σήμερα και για 24 ώρες μόνο, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στον λογαριασμό σας, θα είναι δικό σας για πάντα.

Ναι, η Epic Games δίνει δωρεάν σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι που έρχεται από την Obsidian Entertainment, το οποίο είχε λάβει πολύ καλές κριτικές όταν κυκλοφόρησε με 85/100 στο Metacritic. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το The Outer Worlds ένα sci-fi πρώτου προσώπου παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2019. Μάλιστα, το κατάστημα της Epic δεν δίνει την απλή έκδοση, αλλά την Spacer’s Choice Edition που περιλαμβάνει όλα τα DLCs και κοστίζει κανονικά 59.99 ευρώ.

Το The Outer Worlds είναι ένα RPG επιστημονικής φαντασίας από την Obsidian Entertainment και την Private Division. Σε αυτό το παιχνίδι θα βρεθείτε σε διάφορες φανταστικές περιοχές, ενώ παράλληλα καλείστε να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Η σύνοψη λέει: Καθώς εξερευνάτε τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του διαστήματος και συναντάτε μια σειρά από φατρίες που συναγωνίζονται όλες για την εξουσία.

Κατεβάστε το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition πατώντας εδώ.

Το The Outer Worlds θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.