Το 5ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι μια παιχνιδάρα που όλοι πρέπει να έχετε

Και σας γλιτώνει περίπου €20
23 Δεκεμβρίου 2023 22:49
Το 5ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι μια παιχνιδάρα που όλοι πρέπει να έχετε

Το σερί της Epic και τα δώρα της συνεχίζονται ασταμάτητα και έτσι θα συνεχίσουν για όλη την εορταστική περίοδο, καθώς σήμερα ανανεώθηκε η προσφορά και αποκαλύφθηκε το 5ο δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store. 

Ο λόγος για το Fallout 3 και μάλιστα την πληρέστατη Game of the Year Edition, το οποίο φυσικά δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις αφού πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο open-world RPG δια χειρός Bethesda. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που έχει βγει πολλές φορές δωρεάν όχι μόνο στο ψηφιακό κατάστημα της Epic αλλά και του GOG και του Steam, αλλά αν είστε από αυτούς που είτε δεν το πρόλαβαν είτε δίστασαν να το προσθέσουν στη συλλογή του είναι μια τέλεια ευκαιρία. 

Όχι μόνο θα σας απασχολήσει για δεκάδες ή και εκατοντάδες ώρες αλλά ειδικά αν είστε λάτρεις της post-apocalyptic θεματολογίας, ο διαλυμμένος από το πυρηνικό ολοκαύτωμα κόσμος του σας καλεί. να έχετε κατά νού ότι πλέον παίζει στα περισσότερα PCs και laptops επομένως δεν έχετε να αγχωθείτε για το εάν το σύστημά σας το "σηκώνει". 

Θυμίζουμε ότι η προσφορά ισχύει για 24 ώρες και συγκεκριμένα μέχρι αύριο 24/12 στις 18:00 όπου θα αντικατασταθεί από το επόμενο παιχνίδι. 

Κατεβάστε το Fallout 3: GOTY Edition πατώντας εδώ