Προλάβετε το 4ο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Προσφορά για 24 ώρες
22 Δεκεμβρίου 2023 19:17
Προλάβετε το 4ο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Το Epic Games Store συνεχίζει τις προσφορές με αφορμή τα Χριστούγεννα, δίνοντας τώρα το τέταρτο κατά σειρά δωρεάν παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και για 24 ώρες, δηλαδή μέχρι αύριο στις 6:00 μ.μ. το απόγευμα, οι ενδιαφερόμενοι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους το Art of Rally.

Πρόκειται για ένα στυλιζαρισμένο racing παιχνίδι που είναι εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή του ράλι. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2020, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Το gameplay του είναι top-down προοπτικής, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε 78 διαφορετικές πίστες που θα του ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικότερα, το Carrer Mode περνάει από την Φιλανδία, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, την Ινδονησία και πάρα πολλές άλλες χώρες. Παράλληλα, υπάρχουν καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις, καθώς και leaderboards.

Κάντε δικό σας το Art of Rally μέσω του Epic Games Store πατώντας εδώ.

Φυσικά, σε περίπτωση που προλάβετε την προσφορά, το παιχνίδι θα μείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στο κατάστημα της Epic, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Ακολουθεί το trailer του παιχνιδιού για να πάρετε μια ακόμη γεύση από το σημερινό δωράκι της Epic.