Κατεβάστε το 3ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τις γιορτές - Μόνο για 24 ώρες

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να το προσθέσετε για πάντα στη ψηφιακή συλλογή σας
21 Δεκεμβρίου 2023 18:39
Κατεβάστε το 3ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τις γιορτές - Μόνο για 24 ώρες

Η προσφορά του DNF Duel στο Epic Games Store έληξε σήμερα στις 6 το απόγευμα όπως και αναμενόταν, καθώς αντικαταστάθηκε από το 3ο δωρεάν παιχνίδι της Epic για τις γιορτές

Το σημερινό χριστουγεννιάτικο δώρο μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλης αξίας όσο το χθεσινό, όμως δεν παύει να είναι ένα τσάμπα παιχνίδι που θα μπορείτε να έχετε για πάντα στην ψηφιακή σας συλλογή. 

Ο λόγος για το Melvor Idle, το οποίο είναι ένα strategy RPG παιχνίδι εμπνευσμένο από το θρυλικό RuneScape, αλλά παίρνει τα βασικά και εθιστικά στοιχεία του, μετατρέποντάς το σε ένα εθιστικό idle game, για τους λάτρεις αυτού του είδους. Προφανώς λόγω του ότι είναι ένα idle game μπορεί να παίξει μέχρι και στα πιο απλά PCs και laptops, επομένως δεν έχετε να αγχωθείτε αν θα το τρέξει το σύστημά σας. 

Η προσφορά του Melvor Idle θα ισχύει για τις επόμενες 24 ώρες και συγκεκριμένα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 η ώρα Ελλάδος

Κατεβάστε το Melvor Idle πατώντας εδώ

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου το Epic Games Store θα μοιράσει για τη φετινή εορταστική περίοδο 17 παιχνίδια συνολικά, σύμφωνα με διάφορες πηγές και γνωστούς insiders.