Epic Games Store: Αυτό θα είναι το 2ο δωρεάν εορταστικό παιχνίδι, εκτός απροόπτου

Διέρρευσε από έμπιστο insider
20 Δεκεμβρίου 2023 02:35
Epic Games Store: Αυτό θα είναι το 2ο δωρεάν εορταστικό παιχνίδι, εκτός απροόπτου

O γνωστός και έγκυρος insider, Bilbill-kun, ξαναχτυπά και ξεσκεπάζει πριν την ώρα του το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι που θα χαρίσει το Epic Games Store για την εορταστική περίοδο, από ένα σύνολο 17 περίπου τίτλων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το επόμενο μυστηριώδες παιχνίδι που θα μπορέσετε να κατεβάσετε δωρεάν στο Epic Game Store θα είναι το DNF Duel, που θα γίνει διαθέσιμο την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 η ώρα Ελλάδος. Για όσους δεν γνωρίζουν το DNF Duel είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό 2.5D fighting παιχνίδι με ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο anime εικαστικό, το οποίο έχουν αναπτύξει οι Arc System Works, Eighting και Neople και αποτελεί spinoff του Dungeon & Fighters franchise.

Αρχικά το είχε εκδόσει η Nexon για τα PC, PS4 και PS5 τον Ιούνιο του 2022 και τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch. Βάσει της full price τιμής του στο Epic Games Store είναι σαν να σας κάνει δώρο αξίας €49.99.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στις 17:59 ώρα Ελλάδος μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε στην συλλογή σας το Destiny 2: Legacy Collection.