Το The Walking Dead συναντά το XCOM

Στο νέο mobile game του AMC
09 Οκτωβρίου 2015 08:46
Το The Walking Dead συναντά το XCOM

Ενόψει της νέας σεζόν The Walking Dead του AMC, η εταιρία σε συνεργασία με τη Next Games κυκλοφόρησε ένα νέο mobile game στα πρότυπα του πασίγνωστου turn-based strategy τίτλου της Firaxis. Τα γεγονότα του The Walking Dead: No Man’s Land ξεκινούν από εκεί που τελειώνει η πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και θα ακολουθεί παράλληλα το σενάριο της σειράς, με χαρακτήρες και τοποθεσίες από αυτήν, χωρίς όμως να το αναπαράγει πιστά. Το στούντιο έδωσε μεγάλη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες, όπως εκφράσεις προσώπου και ρούχα, για να δώσει μεγαλύτερη ταύτιση στους χαρακτήρες με αυτούς της σειράς, όπως για παράδειγμα τον Daryl Dixon, του οποίου τη φωνή προσφέρει ο ηθοποιός Norman Reedus.

Το παιχνίδι είναι free-to-play, προσφέροντας κάποιες in-app αγορές, χωρίς όμως να επηρεάζει σημαντικά το gameplay. Είναι διαθέσιμο δωρεάν στο iOS και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Έως τώρα, περιέχει 10 levels σε διαφορετικές τοποθεσίες της σειράς και κάθε level περιέχει 10 missions.

Ο CEO της Next Games δήλωσε πως “το The Walking Dead: No Man’s Land είναι αφιερωμένο στους fans της τηλεοπτικής σειράς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την μνημειώδη ευκαιρία που μας δίνεται να φέρουμε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές στο χώρο των mobile σε συνεργασία με την AMC. Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο βήμα για τη Next Games για τη στρατηγική συνεργασία με τηλεοπτικά δίκτυα, movie studios και άλλα, για τη μεταφορά των IP τους στα mobile games”.