Το PlayStation ρίχνει τις τιμές των συνδρομών για τα Χριστούγεννα!

Για λίγες ώρες ακόμη
16 Δεκεμβρίου 2023 17:58
Το PlayStation ρίχνει τις τιμές των συνδρομών για τα Χριστούγεννα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Sony έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες το λεγόμενο ‘PlayStation Plus Season of Play’. Στο πλαίσιό του μοιράζει ήδη ένα μικρό δωράκι για όλους τους κατόχους PS4 και PS5 κονσολών, ενώ προσεχώς θα ακολουθούν ειδικές κληρώσεις, eSports τουρνουά, τρόποι για να κερδίσουν οι παίκτες πόντους στο PlayStation Stars και πολλά ακόμη.

Τώρα, ο gaming κολοσσός ξεκίνησε μια νέα ειδική ενέργεια στο πλαίσιο του PlayStation Plus Season of Play, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς κατόχους PS4 και PS5 να αποκτήσουν φθηνότερα συνδρομή. Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ώρες και μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου, τα νέα μέλη που δεν έχουν ήδη συνδρομή, θα μπορούν να εγγραφούν στο PS Plus με έκπτωση -30%.

Να σημειωθεί πως η προσφορά αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ετήσια πακέτα, αλλά καλύπτει όλων το φάσμα των βαθμίδων του PS Plus.

Οι νέες Season of Play προσφορές της Sony για τις PlayStation Plus συνδρομές

Ετήσια συνδρομή PS Plus Essential από €71,99 στα €50,39 (-30%)

Ετήσια συνδρομή PS Plus Extra από €125,99 στα €88,19 (-30%)

Ετήσια συνδρομή PS Plus Premium από €151,99 στα €106,39 (-30%)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα φέτος, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, η Sony είχε αυξήσει τις τιμές των συνδρομών της έως και κατά 25%. Αυτό σημαίνει πως με τη νέα έκπτωση πρακτικά οι τιμές επιστρέφουν στα προ-αυξήσεων επίπεδα.