Μην περιμένετε το Baldur’s Gate 3 στο Xbox Game Pass

Νέες δηλώσεις από την Larian Studios
16 Δεκεμβρίου 2023 15:21
Μην περιμένετε το Baldur’s Gate 3 στο Xbox Game Pass

Το Baldur’s Gate 3 κυκλοφόρησε πρόσφατα για τις Xbox κονσόλες και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν εάν ο τίτλος της Larian Studios θα γίνει κάποια στιγμή διαθέσιμος και στο Xbox Game Pass. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Game Pass είναι η συνδρομητική gaming υπηρεσία της Microsoft -τύπου Netflix- που φιλοξενεί αμέτρητα παιχνίδια.

Τώρα, ο επικεφαλής της Larian Studios, Swen Vincke, έδωσε τη δική του απάντηση πάνω σε αυτό το θέμα και όπως όλα δείχνουν, καλό θα ήταν να το ξεχάσετε. Μιλώντας στο IGN, ο Vincke είπε ότι υπάρχει μια "δίκαιη τιμή" για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως είναι το Baldur's Gate 3 και αυτό δεν περιλαμβάνει τη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία του Xbox.

Ο δημοσιογράφος του εν λόγω site ρώτησε τον Vincke εάν η Microsoft έκανε κάποια πρόταση στην εταιρία για να συμπεριληφθεί το Baldur’s Gate 3 στο Xbox Game Pass, με εκείνον να λέει:

Πάντα το λέγαμε από την αρχή, ότι το παιχνίδι μας δε θα είναι στο Game Pass. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να το πληρώσει κάποιος. Eίναι το πιο δίκαιο και νομίζω ότι αυτό είναι ΟΚ. Δεν σας χρεώνουμε για microtransactions, οπότε παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Εκ τω προτέρων είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Επομένως, νομίζω θα πρέπει να υπάρχει όπως είναι τώρα. Αυτό είναι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και άλλα παιχνίδια.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Swen Vincke, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος ότι από την αρχή, η ομάδα ανάπτυξης δεν σκόπευε να φέρει αυτό το παιχνίδι στο Xbox Game Pass.

Το Baldur’s Gate 3 κυκλοφορεί για PC, PlayStation 5 και Xbox Series κονσόλες.