Το GOG ξεκίνησε τις προσφορές του και δίνει εντελώς δωρεάν ένα καλό RPG!

Για εκείνους που έψαχναν κάτι διαφορετικό για να παίξουν στις γιορτές
14 Δεκεμβρίου 2023 22:24
Το GOG ξεκίνησε τις προσφορές του και δίνει εντελώς δωρεάν ένα καλό RPG!

Τα Winter Sales ξεκίνησαν και στο ηλεκτρονικό κατάστημα gog.com, το οποίο σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ανήκει στην CD Projekt Red, την πασίγνωστη ομάδα των The Witcher και Cyberpunk 2077. Η εταιρία προσφέρει από σήμερα χιλιάδες παιχνίδια για το PC σε μειωμένη τιμή, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα κάνει για πέντε δώρα για όσους επισκεφθούν το κατάστημα.

Αναλυτικότερα, από σήμερα μέχρι τις επόμενες ημέρες, το GOG θα προσφέρει 5 δωρεάν παιχνίδια. Η αρχή γίνεται από σήμερα και αυτή τη στιγμή μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ένα καλό turn-based RPG παιχνίδι, το οποίο θα μείνει στο λογαριασμό σας για πάντα. Ο λόγος γίνεται για το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager που έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές στο PC.

Αν είστε λάτρεις των Fantasy παιχνιδιών και της τακτικής, σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Αυτό το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο πριν από τρία χρόνια στο GOG και είναι μια μίξη ενός dungeon management και roguelike. Κάθε run θα είναι διαφορετικό, αλλά θα μπορείτε να κρατήσετε μερικά από τα bonus masters σας μεταξύ των run.

Κατεβάστε το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager πατώντας εδώ.

Τις προσφορές του GOG μπορείτε να τις βρείτε πατώντας εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το “Go to Giveaway” και έπειτα να βρείτε τη σχετική καρτέλα του παιχνιδιού και να το προσθέσετε στο “library” σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GOG, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το email σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να συνδεθείτε και με τον λογαριασμό του Facebook σας.

Το GOG ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών θα δώσει 5 διαφορετικά παιχνίδια εντελώς δωρεάν και η αρχή γίνεται από σήμερα. Το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι αύριο 15 Δεκεμβρίου.

Tags: