Καθυστερεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά του Spider-Man 2

Η Insomniac ξεκαθαρίζει το τοπίο
14 Δεκεμβρίου 2023 14:24
Καθυστερεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά του Spider-Man 2

Ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι περισσότεροι παίκτες του Marvel’s Spider-Man 2 είναι το New Game+, έτσι ώστε να ξεκινήσουν από την αρχή την περιπέτειά τους στη Νέα Υόρκη με περισσότερη πρόκληση. Δυστυχώς, φαίνεται πως θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για την έλευση του συγκεκριμένου mode, αφού η Insomniac Games ανακοίνωσε τώρα πως τα πλάνα της έχουν αλλάξει ελαφρώς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα των PlayStation Studios ξεκαθάρισε τι επιφυλάσσει το μέλλον της αποκλειστικότητας του PS5, επιβεβαιώνοντας πως στον ορίζοντα βρίσκονται και άλλες σημαντικές προσθήκες, όπως η δυνατότητα εναλλαγής του time of day. Ωστόσο, για όλα αυτά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, με την επόμενη μεγάλη ενημέρωση να αναμένεται πλέον στις αρχές του 2024.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Insomniac Games για το μέλλον του Spider-Man 2:

Έχουμε κάποια νέα σχετικά με το επόμενο update του Marvel's Spider-Man 2. Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία χαρακτηριστικά όπως το New Game+ και τις ηχητικές περιγραφές, μεταξύ πολλών άλλων. Δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα μας.

Πλέον, λοιπόν, στοχεύουμε στις αρχές του 2024 για την επόμενη αναβάθμιση του Spider-Man 2 και θα έχουμε μια πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά πιο κοντά στην κυκλοφορία της. Ακούσαμε τα σχόλιά σας και θα προσθέσουμε μερικά χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν πολύ, όπως η δυνατότητα αλλαγής του time of day, η εναλλαγή χρωμάτων των tendrils και η επανάληψη αποστολών - για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά!

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, εκτιμούμε την υπομονή σας καθώς η ομάδα μας εργάζεται για να ολοκληρώσει την επόμενη ενημέρωση του Marvel's Spider-Man 2!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το sequel με τον Peter Parker και τον Miles Morales πούλησε 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε 24 ώρες και έγινε το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία των PlayStation Studios.

Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.