Το Abtos Covert είναι το νέο ελληνικό horror παιχνίδι και μόλις κυκλοφόρησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το βρείτε στο Steam
12 Δεκεμβρίου 2023 09:09
Το Abtos Covert είναι το νέο ελληνικό horror παιχνίδι και μόλις κυκλοφόρησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Iphigames κυκλοφόρησε το νέο της παιχνίδι ονόματι “Abtos Covert” και μπορείτε να το βρείτε μέσα από το Steam. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που σας καλεί να επιβιώσετε σε ένα μυστηριώδες outpost, με την κάθε νύχτα να γίνεται όλο και πιο δύσκολη, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα σε ένα απομακρυσμένο και στοιχειωμένο φυλάκιο, το οποίο βρίσκεται βαθιά στα δάση της Ελληνικής επαρχίας.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, η ομάδα ανάπτυξης έχει βάλει σε προσφορά τον τίτλο στο Steam για λίγες ημέρες. Κανονικά η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 8.79 ευρώ, αλλά μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με 7.91 ευρώ.

Ακολουθούν σημαντικές πληροφορίες για το ελληνικό παιχνίδι τρόμου:

Ανακαλύψτε το Abtos Covert, ένα νέο horror game από την Team Abtos που κυκλοφορεί πολύ σύντομα για PC σε Steam, Epic Games Store και Itch.io. Μια παραγωγή της εταιρίας Iphigames που εδρεύει στην Αθήνα! Κάθε νύχτα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, θα καταφέρετε να επιβιώσετε στο μυστηριώδες outpost χωρίς να ξεμείνετε από ρεύμα; Η δυσκολία αυξάνεται και τα μυστήρια συνεχώς γίνονται πιο περίπλοκα.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου που περιέχει στοιχεία επιβίωσης. Το Abtos Covert χωρίζεται σε νύχτες με κλιμακωτή δυσκολία. Οι παίκτες καλούνται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στο στρατιωτικό φυλάκιο χωρίς να εξαντλήσουν το διαθέσιμο ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο τροφοδοτικό ολόκληρη τη μονάδα. Έχοντας στο μυαλό τους για οποιοδήποτε σημάδι είτε οπτικό είτε ηχητικό θα πρέπει να δρουν άμεσα.

Βρείτε το Abtos Covert στο Steam πατώντας εδώ.

Το Abtos Covert κυκλοφορεί για το Steam. Βρείτε το πρόσφατο trailer του μέσα από τον player που ακολουθεί.