Οι Old Gods of Asgard από το Alan Wake 2 πρόσφεραν ένα φοβερό θέαμα στα The Game Awards 2023 (video)

Το alter ego των Poets of the Fall σε μια ροκ μιούζικαλ εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία
08 Δεκεμβρίου 2023 16:50
Οι Old Gods of Asgard από το Alan Wake 2 πρόσφεραν ένα φοβερό θέαμα στα The Game Awards 2023 (video)

Είχαν διαφημιστεί από πριν αλλά δεν περιμέναμε ότι η εμφάνιση των Poets of the Fall...εεε μας συγχωρείτε, των Old Gods of Asgard θα ήταν μια υπερπαραγωγή. Στο πλαίσιο των The Game Awards 2023 και επειδή το Alan Wake 2 της Remedy ήταν ανάμεσα στα φαβορί των βραβείων και του GOTY, οι Poets of the Fall, η φινλανδική alt rock μπάντα που συνοδεύει τα παιχνίδια της Remedy εδώ και 20 χρόνια έπαιξαν ζωντανά το "Herald of Darkness". 

Και δεν έπαιξαν απλά μια live εκτέλεση του κομματιού που φιγουράρει στο soundtrack του Alan Wake 2 αλλά έκαναν μια επιπέδου Eurovision (θα έλεγε κανείς) εμφάνιση με ολόκληρο το χορευτικό από την σουρεαλιστική σεκάνς "We Sing" από το Alan Wake. 

Τι έγινε λοιπόν; Εκτός από το ότι ο τραγουδιστής Marko Saaresto, ο Olli Tukiainen στην κιθάρα και ο Jari Salminen στα drums έδωσαν την ψυχή τους για τη metal μπαλάντα του κομματιού "Herald of Darkness", ολόκληρο το cast του Alan Wake 2 βγήκε στη σκηνή για την ζωντανή αναπαράσταση της σεκάνς του τίτλου. 

Έτσι ο Φινλανδός ηθοποιός Ilka Villi (το μοντέλο και πρόσωπο του Alan Wake) έκανε ζωντανά lip sync τα φωνητικά με τον ηθοποιό Matthew Porretta (τη φωνή του Alan Wake), αλλά και ο "Mr. Door" του David Harewood και ο δημιουργός του τίτλου, Sam Lake χόρεψαν με την ψυχή τους το χορευτικό, ξεσηκώνοντας το Peacock Theatre με ένα ροκ μιούζικαλ performance. 

Απολαύστε το παρακάτω. Είναι ένα από τα καλύτερα live acts στην ιστορία των The Game Awards; Πείτε μας στα σχόλια.