Το νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth μοιράζει νοσταλγία σε κάθε fan της σειράς!

Δείτε το νέο βίντεο με το κεντρικό μουσικό κομμάτι “No Promises to Keep”
08 Δεκεμβρίου 2023 12:23
Το νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth μοιράζει νοσταλγία σε κάθε fan της σειράς!

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Final Fantasy VII Rebirth, το οποίο μοιράζει νοσταλγία σε κάθε λάτρη της θρυλικής σειράς. Ο Cloud επιστρέφει σε νέες περιπέτειες σε ένα μεγαλύτερο και πιο πλούσιο κεφάλαιο αυτής της νέας τριλογίας.

Το βίντεο ήρθε στα φώτα κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023 και η Square Enix έπαιξε για πρώτη φορά το κεντρικό μουσικό θέμα με τίτλο “No Promises to Keep”, που έρχεται από τον εξαιρετικό δημιουργό Nobuo Uematsu και την  Loren Allred, την διάσημη artist που έδωσε τη φωνή της και στο The Greatest Showman με το “Never Enough”.

Εκτός από το μουσικό θέμα, το νέο trailer παρουσιάζει και πολλές νέες περιοχές που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, καθώς και τον γνωστό χαρακτήρα Cid, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο Rebirth. Η Square Enix κυκλοφόρησε και ένα νέο keyart με όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως μετά τις 29 Μαΐου του 2024, η Square Enix θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.