Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Dragon Ball Z επιτέλους αποκαλύπτεται και δείχνει όσο επικό φαντάζεστε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Dragon Ball Z: Sparking! Zero
08 Δεκεμβρίου 2023 04:25
Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Dragon Ball Z επιτέλους αποκαλύπτεται και δείχνει όσο επικό φαντάζεστε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο παιχνίδι βασισμένο στο Dragon Ball επιτέλους αποκαλύφθηκε πλήρως! Μετά από ένα teaser που είχαμε δει από την Bandai Namco πριν από μερικούς μήνες, η εταιρία επιστρέφει μέσα από τα The Game Awards 2023, για να αποκαλύψει τον επίσημο τίτλο, αλλά και τα πρώτα gameplay πλάνα.

Η ονομασία του παιχνιδιού -που βασίζεται στο Budokai Tenkaichi- είναι Dragon Ball: Sparking! Zero και αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά για το Steam, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Ναι, προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι fans της σειράς θα πρέπει να περιμένουν ένα ολοκαίνουργιο fighting παιχνίδι σε αυτό το αγαπητό σύμπαν.

Στο πρώτο trailer, λοιπόν, βλέπουμε τον Goku και τον Vegeta να ετοιμάζονται για μάχη στο Gizard Wasteland και να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ παράλληλα παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τα anime και πολύ όμορφα γραφικά του. Επίσης, εμφανίζονται και διάφορα άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως αυτό του Frieza.

Τα πρώτα Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi κυκλοφόρησαν τα 2005, 2006 και 2007 και έκτοτε η Bandai Namco έδωσε προσοχή σε άλλα παιχνίδια που αφορούν το Dragon Ball.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του Dragon Ball Z: Sparking! Zero μέσα από τον player που ακολουθεί.