Το νέο παιχνίδι του The Walking Dead κλείνει…για πάντα!

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του
08 Δεκεμβρίου 2023 00:32
Το νέο παιχνίδι του The Walking Dead κλείνει…για πάντα!

Η Skybound Games και η Other Ocean Interactive ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να κλείσουν του servers και συνάμα ολόκληρο το παιχνίδι τους που βασίζεται στο σύμπαν του The Walking Dead. Αναλυτικότερα, το The Walking Dead: Betrayal που κυκλοφόρησε σε early access μορφή στις 15 Σεπτεμβρίου, τελικά θα κλείσει για πάντα στις 15 Δεκεμβρίου.

Έτσι, σχεδόν τρείς μήνες μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι θα κλείσει οριστικά σε μερικές ημέρες, ενώ όσοι το είχαν αγοράσει στο Steam θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος κοστίζει 9.99 ευρώ και η αφαίρεσή του από το κατάστημα της Valve θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι, θα έχουν τέσσερις μέρες επιπλέον για να παίξουν, αφού κατέβει από το Steam. Οι δύο εταιρίες δήλωσαν στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού τα εξής:

Αφού εξετάσαμε διάφορες διαδρομές που θα μπορούσαμε να πάρουμε και με πολλή συζήτηση και προβληματσμό, η Skybound Games και η Other Ocean Interactive αποφάσισαν να σταματήσουν την ανάπτυξη του The Walking Dead: Betrayal. Παρά τη σκληρή δουλειά που καταβάλαμε στο παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα μονοπάτι για να χτίσουμε την κοινότητα των backstabbers που αρχικά οραματιστήκαμε.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.