Κατεβάστε δωρεάν δύο παιχνίδια για να παίζετε με την παρέα σας!

Για τα PC
07 Δεκεμβρίου 2023 18:22
Κατεβάστε δωρεάν δύο παιχνίδια για να παίζετε με την παρέα σας!

Πιστή στο ραντεβού της, η Epic Games μόλις ανανέωσε την Free Games κατηγορία του Epic Games Store και από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας, θα είναι δικά σας για πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και έπειτα να επιλέξετε την επιλογή “Get” για να τα προσθέσετε.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το GigaBash, ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί από την ομάδα PassionRepublic Games. Πρόκειται για ένα multiplayer action fighting παιχνίδι που θα μπορείτε να παίξετε βέβαια και μόνοι σας. Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει: Διεκδικήστε τη θέση σας ως βασιλιάς ανάμεσα στους Τιτάνες! Το GigaBash είναι ένα arena brawler  για πολλούς παίκτες με γιγάντια kaiju εμπνευσμένα από ταινίες.

Το δεύτερο είναι το Predecessor της Omeda Studios και είναι επίσης ένα multiplayer σε στιλ MOBA με fast-paced action μάχες, αλλά χρειάζεται και στρατηγική από την πλευρά σας για να κερδίσετε το ματς.

Κατεβάστε το GigaBash πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Predecessor πατώντας εδώ.

Καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι και τα δύο παιχνίδια θα βρίσκονται δωρεάν μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, η εταιρία θα δίνει κάθε μέρα και από ένα δωρεάν παιχνίδι, όπως κάνει κάθε Χριστούγεννα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.