Η φωνή του Adam Jensen στο Far Cry Primal

Ο ελληνικής καταγωγής Elias Toufexis θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή
08 Οκτωβρίου 2015 07:18
Η φωνή του Adam Jensen στο Far Cry Primal

Ύστερα από την αναπάντεχη ανακοίνωση του νέου Far Cry που θα εκτυλίσσεται στην λίθινη εποχή το 10.000 π.χ. ήρθαν νέες πληροφορίες στην επιφάνεια. Αρχικά, ο πρωταγωνιστής του Far Cry Primal ονομάζεται Takkar και θα τον ενσαρκώσει ο ελληνικής καταγωγής Elias Toufexis, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του ως Adam Jensen στο Deus Ex: Human Revolution, όπως επιβεβαίωσε μέσω του Twitter.

Η επιλογή του μπορεί να μην είναι τυχαία μιας και στο πρώτο trailer ακούγεται στο 1:23 να φωνάζει κάποιος στα ελληνικά "τίγρης!". Αν και βρίσκεται εντελώς στην σφαίρα των υποθέσεων δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως ίσως και να περιέχει κάποιο ελληνικό στοιχείο. 

O Takker είναι ένας κυνηγός και ο τελευταίος επιζών της φυλής του, όπου ζει στην περιοχή που ονομάζεται Oros, με μοναδικό στόχο την επιβίωση -για αυτόν τον λόγο ο τίτλος περιγράφεται και ως μια πληρέστατη single-player εμπειρία. 

Η επιβίωση θα πρέπει να γίνει απέναντι στους κινδύνους της άγριας φύσης που εκείνο τον καιρό βασίλευε τον πλανήτη, όπως τίγρεις, μαμούθ και άλλα τεράστια πλάσματα αλλά και να αποκρούσει επιθέσεις από άλλες εχθρικές φυλές της περιοχής. Στην πορεία ο παίκτης θα πρέπει να φτιάξει τα δικά του όπλα -κυρίως από κόκαλα ζώων, να ανάψει τη δική του φωτιά και να βρει το δικό του φαγητό για να επιβιώσει. Όλα αυτά προϊδεάζουν για μια συναρπαστική survival εμπειρία.

Το Far Cry Primal αναμένεται στις 23 Φεβρουαρίου του 2016 για PS4 και Xbox One, ενώ για PC τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Tags: