PS5: Κυκλοφόρησε μια ασυνήθιστη ενημέρωση λογισμικού

Ίσως η τελευταία για φέτος
07 Δεκεμβρίου 2023 08:05
PS5: Κυκλοφόρησε μια ασυνήθιστη ενημέρωση λογισμικού

Σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Sony κυκλοφόρησε μια νέα ασυνήθιστη, θα μπορούσε να πει κανείς, ενημέρωση λογισμικού για το PlayStation 5 και το PlayStation 5 Digital Edition.

Ειδικότερα, όπως κάνει ανά μερικές εβδομάδες, η Sony βελτίωσε για άλλη μια φορά την εμπειρία των κατόχων του next-gen συστήματός της. Η νέα αυτή ενημέρωση λογισμικού της κονσόλας ενδέχεται μάλιστα να είναι η τελευταία για το 2023.

Το νέο update έχει κωδικό έκδοσης 23.02-08.40.00 και ζητά από τους χρήστες να κατεβάσουν περίπου 1GB. Ωστόσο, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα από τα συνηθισμένα stability updates που κυκλοφορούν τακτικά από την εταιρία. Αντιθέτως, η Sony επισημαίνει πως έχει κάνει διορθώσεις ασφαλείας για το λογισμικό της κονσόλας, ενώ παράλληλα βελτίωσε και τα μηνύματα και την χρηστικότητα ορισμένων οθονών που εμφανίζονται.

Συνήθως η εταιρία απλά τονίζει πως οι ενημερώσεις της «βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος», μια λεπτομέρεια που δεν λείπει και από την περιγραφή αυτού του update. Ενδεχομένως, βέβαια, η αναβάθμιση να κάνει και άλλες παρασκηνιακές αλλαγές, αλλά τα επίσημα patch notes δεν αναφέρουν κάτι άλλο.

Ακολουθεί το ελληνικό changelog της νεότερης ενημέρωσης του PS5:

Έκδοση: 23.02-08.40.00

Έχουμε εφαρμόσει ορισμένες επιδιορθώσεις ασφαλείας στο λογισμικό του συστήματος.

Βελτιώσαμε την απόδοση και τη σταθερότητα του λογισμικού συστήματος.

Βελτιώσαμε τα μηνύματα και τη χρηστικότητα σε ορισμένες οθόνες.

Για την ιστορία, η τελευταία μεγάλη ενημέρωση του PS5 με νέα χαρακτηριστικά είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, φέροντας στην κονσόλα υποστήριξη για Dolby Atmos, αλλαγές στο UI, τη δυνατότητα αντίδρασης στα μηνύματα με emojis, κ.α.

Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony πατώντας εδώ.