Θα συνεχίσει το The Witcher 4 την ιστορία του Geralt; - Απαντά η CD Projekt

Μετά από μια συνέντευξη που ξεσήκωσε τους fans
04 Δεκεμβρίου 2023 16:05
Θα συνεχίσει το The Witcher 4 την ιστορία του Geralt; - Απαντά η CD Projekt

Πριν μερικές ώρες μια δήλωση της CD Projekt ήρθε να αναστατώσει τους fans της σειράς The Witcher, που άρχισαν να ελπίζουν πως το επόμενο The Witcher παιχνίδι θα συνεχίσει τις περιπέτειες του Geralt. Ωστόσο, όπως έσπευσε να διευκρινίσει το πολωνικό στούντιο, τελικά είχαμε να κάνουμε με…παρεξήγηση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόσφατα η CD Projekt είχε ανακοινώσει πως τώρα που η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 και των expansions του έφτασε στο τέλος του, όλα τα φώτα θα στραφούν στο Project Polaris, το οποίο είναι το επόμενο Witcher παιχνίδι. Μιλώντας σχετικά με αυτό στην ιταλική ιστοσελίδα Lega Nerd, ο director του νέου τίτλου, Sebastian Kalemba, ανέφερε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να "διευρύνει τα όρια" του είδους και να "φτιάξει κάτι που θα ξεπεράσει το The Witcher 3" όσον αφορά την ιστορία και την ένταση του gameplay.

Στην ίδια συνέντευξη όμως έκανε και μια δήλωση που ξεσήκωσε τους fans, λέγοντας:

Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πολλούς παίκτες, χωρίς να ξεχνάμε τους παλιούς fans που θέλουν να δουν τη συνέχεια των περιπετειών του Geralt.

Αυτό έκανε πολλούς να ελπίζουν πως ο Geralt θα επιστρέψει στο τέταρτο κεφάλαιο, αν όχι σαν πρωταγωνιστής, τουλάχιστον ως χαρακτήρας εντός του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Kalemba δεν εννοούσε αυτό, αφού φαίνεται πως συνέβη κάποιο λάθος στην ιταλική μετάφραση. Η CD Projket έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πρακτικά επιβεβαιώνοντας αυτό που ήδη γνωρίζαμε, δηλαδή πως το νέο saga θα είναι όντως νέο, χωρίς τον λατρεμένο ασπρομάλλη κυνηγό τεράτων.

Η διευκρίνηση της CD Projekt για το The Witcher 4:

Η εν λόγω συνέντευξη διεξήχθη αρχικά στα αγγλικά και στη συνέχεια μεταφράστηκε στα ιταλικά, οπότε ενδέχεται να προέκυψαν ορισμένες ανακρίβειες. Στην παρατιθέμενη δήλωση, ο Sebastian Kalemba ανέφερε ότι το νέο saga θα απευθύνεται τόσο σε νέους παίκτες που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να βιώσουν τα προηγούμενα κεφάλαια, όσο και σε σκληροπυρηνικούς fans των περιπετειών του Geralt, όπως συνηθίζεται να αναφέρεται το Witcher saga.