Ban από τη Riot στο G2A για παραβίαση δικαιωμάτων χρήσης

Χάνει το δικαίωμα χορηγίας ομάδων του League of Legends
08 Οκτωβρίου 2015 06:40
Ban από τη Riot στο G2A για παραβίαση δικαιωμάτων χρήσης

Βαρύς φαίνεται πως έπεσε ο πέλεκυς της Riot για το G2A, με τον διάσημο key reseller να τιμωρείται με αφαίρεση του δικαιώματος χορηγίας ομάδων του League of Legends, λόγω κατ' εξακολούθηση παραβίασης των δικαιωμάτων χρήσης του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τη Riot, το G2A δε συμμορφώθηκε με τις προειδοποιήσεις, που γίνονταν ώστε να σταματήσουν οι αγοραπωλησίες και το boosting λογαριασμών. Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για δύο ενέργειες που παραβιάζουν τα δικαιώματα χρήσης του League of Legends και γι αυτό η Riot προχώρησε στις ανάλογες ποινές.

Έτσι, οι ομάδες Cloud9, H2K, Counter Logic Gaming και paiN Gaming, αφαιρούν από τις φανέλες τους το logo του G2A για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του LoL. Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια ακριβώς ποινή είχε δοθεί πριν λίγο καιρό σε έναν άλλο διάσημο key reseller, το Kinguin, για τον ίδιο λόγο.

"Δεν ήταν μια επιλογή που πήραμε εύκολα, αλλά ήρθε από πολύμηνες συζητήσεις με το G2A και την αδυναμία εύρεσης ενδιάμεσης λύσης. Δεν μας αρέσει καθόλου που επηρεάζεται με αυτό τον τρόπο το εισόδημα των παραπάνω ομάδων, αλλά έπρεπε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τους κανονισμούς του LCS."