Πάρτε μια ακόμη γεύση από το παιχνίδι του Avatar που ετοιμάζει η Ubisoft (BINTEO)

Δείτε το νέο TV Spot
02 Δεκεμβρίου 2023 14:02
Πάρτε μια ακόμη γεύση από το παιχνίδι του Avatar που ετοιμάζει η Ubisoft (BINTEO)

Η Ubisoft συνεχίζει να προωθεί το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Δεκέμβριο. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Avatar: Frontiers of Pandora, ένα ΑΑΑ ανοιχτού κόσμου παιχνίδι με κεντρικό σκοπό σας να προστατέψετε την Pandora από την RDA.

Το νέο βίντεο είναι ένα διαφημιστικό (TV Spot) που κυκλοφόρησε μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube και έχει διάρκεια 30 δευτερόλεπτα. Με πολύ γρήγορες σκηνές και in-game πλάνα, το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια ακόμη γεύση από τους χαρακτήρες, τη μάχη και φυσικά αυτόν τον πανέμορφο κόσμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Στο Avatar: Frontiers of Pandora θα παίζετε ως Na'vi και θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το ‘Western Frontier’. Μάλιστα, θα είστε ένα παιδί και από τις δύο «πλευρές», δηλαδή γεννημένοι ως Na’vi, αλλά μεγαλωμένοι από την RDA. Ο κεντρικός σκοπός σας θα είναι να προστατέψετε την Pandora και να επανασυνδεθείτε με τη χαμένη κληρονομιά σας.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να γνωρίσετε νέες φυλές Na'vi, να μάθετε τους τρόπους τους και να ενωθείτε μαζί τους για να προστατέψετε την Pandora από την RDA. Βέβαια, πέρα από πτυχές της ιστορίας, το trailer μας υπενθύμισε και διάφορα βασικά gameplay χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, στον τίτλο θα υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση με τα ιπτάμενα Ekron, αλλά και εναέριου combat με αυτά ως mounts, αλλά και άλλα είδη ζώων στις περιοχές της Pandora. Θα υπάρχει stealth gameplay και parkour στοιχεία, ενώ όλο το campaign θα είναι playable με έως 2 παίκτες σε online co-op.

Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 για τα PC, Xbox Series X|S και PS5.

Tags: