Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του κορεατικού παιχνιδιού ‘Project M’!

Που κάνει χρήση της Unreal Engine 5
28 Νοεμβρίου 2023 16:58
Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του κορεατικού παιχνιδιού ‘Project M’!

Στο πρόσφατο G-Star 2023, η NCSoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικά νέα πλάνα από το Project M, ένα νέο άκρως εντυπωσιακό narrative-driven thriller παιχνίδι, τα οποία τώρα άρχισαν να γίνονται viral στα social media.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, το εν λόγω παιχνίδι είναι πρωτοαποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2022, με πολλούς να το συγκρίνουν με λατρεμένα αφηγηματικά δημιουργήματα της Quantic Dream, όπως τα Heavy Rain και Detroit: Become Human. Αυτό που έκανε το Project M να ξεχωρίσει όμως αυτή τη φορά είναι ο τεχνικός του τομέας, για τον οποίο η κορεατική ομάδα ανάπτυξης αξιοποιεί την Unreal Engine 5.

Ειδικότερα, το νέο trailer παρουσίασε ένα νέο σκηνικό, ένα ερειπωμένο αλλά φωτισμένο λούνα παρκ. Τόσο το περιβάλλον αυτό καθ’ αυτό, όσο και όλες οι υπόλοιπες πτυχές του τεχνικού τομέα εντυπωσίασαν, με εκπληκτικές αντανακλάσεις, ρεαλιστικά animations, πανέμορφα εφέ φωτισμού και λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά.

Τα καινούργια πλάνα σηματοδοτούν επίσης και μια στροφή από τα quicktime events που είχαμε δει προηγουμένως, δείχνοντας πως το παιχνίδι θα έχει τόσο stealth όσο και combat σκηνές. Το "Project M" είναι συνολικά ένα ακόμη αρκετά φιλόδοξο project από μια χώρα που η βιομηχανία ανεβάζει ραγδαία ρυθμούς τελευταία, φιλοδοξώντας να συνδυάσει μια συναρπαστική αφήγηση με ένα πλούσιο gameplay. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Η NCSoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Project M, αλλά γνωρίζουμε πως θα έρθει τόσο σε κονσόλες όσο και σε PC.