Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το φανταστικό Assassin’s Creed Syndicate!

Νέο δωράκι από την Ubisoft
27 Νοεμβρίου 2023 17:08
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το φανταστικό Assassin’s Creed Syndicate!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αν σε κάποιους χρήστες εμφάνισε το μήνυμα ότι η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη, αυτό προκλήθηκε πιθανότατα από κάποιο bug. Δοκιμάστε ξανά να συνδεθείτε με τον Ubisoft λογαριασμό σας και να αποκτήσετε για πάντα το παιχνίδι στην συλλογή σας.


Η Ubisoft θέλει να σας κάνει ένα ακόμη δώρο και από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα λατρεμένο παιχνίδι στο σύμπαν του Assassin’s Creed. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα τρέχει μια νέα προσφορά στο επίσημο site της εταιρίας που σας δίνει εντελώς δωρεάν -και για πάντα- το Assassin’s Creed Syndicate, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2015.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον Ubisoft λογαριασμό σας και να πάρετε την προσφορά, ενώ αν δεν είχατε λογαριασμό στο site της εταιρίας, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα βάζοντας το email σας. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή να συνδεθείτε με Facebook, Twitch, PlayStation ή και τον Xbox λογαριασμό σας.

Κατεβάστε το Assassin’s Creed Syndicate για το PC πατώντας εδώ.

Το παιχνίδι θα βρίσκεται δωρεάν στο κατάστημα της Ubisoft μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε αν θέλετε να το παίξετε.

Με τα τελευταία παιχνίδια να αλλάζουν ριζικά τα θεμέλια της σειράς (εκτός από το πρόσφατο Mirage), το Assassin's Creed Syndicate ήταν το τελευταίο “κλασσικό” παιχνίδι της σειράς. Αυτό σε συνδυασμό με την πανέμορφη μεταφορά της εποχής και του σκοτεινού Λονδίνου, είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους που το παιχνίδι έχει αγαπηθεί από την πλειοψηφία των fans.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.