Τα φετινά The Game Awards 2023 θα αλλάξουν μια λεπτομέρεια που είχε καταντήσει meme

Τέλος εποχής…
27 Νοεμβρίου 2023 14:37
Τα φετινά The Game Awards 2023 θα αλλάξουν μια λεπτομέρεια που είχε καταντήσει meme

Είναι επίσημο. Στα φετινά The Game Awards 2023 δεν θα ακούσουμε ξανά τη φράση «World Premiere», με την χαρακτηριστική φωνή που θυμίζει το στερεότυπο του εκφωνητή από τα επικά Χολιγουντιανά trailers.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες ο παραγωγός και παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley, πραγματοποιήσε ένα live stream στο κανάλι του στο Twitch, στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις της κοινότητας σχετικά με το επερχόμενο σόου. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ξεκαθάρισε πως οι «World Premiere» λεζάντες που έπαιζαν πριν από το κάθε νέο trailer θα απουσιάζουν φέτος.

Αναλυτικότερα, επισήμανε:

Συχνά βάζουμε αυτές τις κάρτες, World Premiere, World Premiere, World Premiere, αλλά θα απομακρυνθούμε από αυτό, γιατί νομίζω ότι όλα είναι κάπως διαφορετικά. Είναι πρώτη ματιά; Είναι ανακοίνωση; κτλπ, κτλπ. Οπότε θα τα αντιμετωπίζουμε όλα ως ωραίο gaming περιεχόμενο

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη τελετή απονομής στις 7 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρεστε τη μνήμη σας, μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες πατώντας εδώ.