Silent Hill 2: Σπάει τη σιωπή της η Bloober Team – Ζητάει υπομονή από τους fans

Δείτε το μήνυμά της
27 Νοεμβρίου 2023 13:00
Silent Hill 2: Σπάει τη σιωπή της η Bloober Team – Ζητάει υπομονή από τους fans

Έχει περάσει και επίσημα ένας χρόνος από τη στιγμή που η Konami αποκάλυψε το SILENT HILL 2, ένα ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, το οποίο αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Από τότε επικρατεί σιγή ιχθύος, αφού ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η ομάδα ανάπτυξης Bloober Team δεν έχουν μοιραστεί απολύτως καμία νέα πληροφορία.

Τώρα, έπειτα από τα ασταμάτητα αιτήματα των fans, η Bloober έσπασε τη σιωπή και προέβη σε δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X. Η ομάδα ανάπτυξης έριξε το μπαλάκι στην Konami, επισημαίνοντας πως είναι στο δικό της χέρι να παρουσιάσει το οτιδήποτε.

Ωστόσο, η πολωνική ομάδα επιβεβαίωσε παράλληλα πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού κυλά ομαλά και χωρίς προβλήματα, ζητώντας από τους fans περισσότερη υπομονή.

Ολόκληρο το μήνυμα της Bloober Team προς τους fans του Silent Hill ακολουθεί παρακάτω:

Ως Bloober Team, είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στα σχέδια της Konami για το Silent Hill franchise. Μαζί με τον συνεργάτη μας, εργαζόμαστε επιμελώς για να διασφαλίσουμε ότι το remake του Silent Hill 2 θα επιτύχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η παραγωγή προχωράει ομαλά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία νέα για το παιχνίδι και εκτιμούμε την αφοσίωσή σας.

Ωστόσο, σας ζητάμε ευγενικά λίγη περισσότερη υπομονή. Μόλις η Konami, ως publisher του παιχνιδιού, μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, είμαστε σίγουροι ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας!

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το trailer που είχε συνοδεύσει την αρχική ανακοίνωση του project.