Τελευταία ευκαιρία για να πάρετε σχεδόν όλα τα Resident Evil στο Steam σε τιμή χώμα!

Οι προσφορές τελειώνουν σύντομα
25 Νοεμβρίου 2023 14:22
Τελευταία ευκαιρία για να πάρετε σχεδόν όλα τα Resident Evil στο Steam σε τιμή χώμα!

Οι εκπτώσεις στα παιχνίδια της Capcom συνεχίζονται μέσα από την ειδική κατηγορία “Capcom Black Friday Sale” στο Steam και εμείς θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι βρίσκονται σχεδόν όλα τα Resident Evil σε τιμές χώμα.

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα τις τελευταίες ημέρες, έτσι και εδώ, οι προσφορές όλες πρόκειται να λήξουν στις 28 Νοεμβρίου, οπότε έχετε περίπου τρία εικοσιτετράωρα για να κάνετε τα ψώνια σας. Έτσι, αν είχατε σκοπό να αγοράσετε το Resident Evil HD Remaster για το Steam, να σας πούμε ότι μπορείτε να το προμηθευτείτε πλέον με 4.99 ευρώ.

Επίσης, και το πρόσφατο remake του Resident Evil 4 είναι σε προσφορά στην πλατφόρμα της Valve και αυτή τη στιγμή μπορείτε να το αγοράσετε με 39.59 ευρώ. Συνεχίζοντας με τις εκπτώσεις, το Resident Evil Village ζητάει 15.99 ευρώ, ενώ και τα δύο remake των Resident Evil 2 και Resident Evil 3 ζητούν 9.99.

Από την άλλη, το Resident Evil 7 έχει αυτή τη στιγμή 7.99 ευρώ, το Resident Evil 6 στα 5.09 ευρώ, το Resident Evil 5 στα 4.99 και το Resident Evil 0 στα 4.99.

Να σας πούμε ότι προσφορές τρέχουν και στα PlayStation και Xbox Store, με το Resident Evil 4 Remake να έχει λάβει μια μεγάλη έκπτωση.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές στα Resident Evil πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.