Δείτε το πανέμορφο και τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Pokémon (ΦΩΤΟ)

Θα βρίσκεται στο Λονδίνο σύντομα
22 Νοεμβρίου 2023 19:40
Δείτε το πανέμορφο και τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Pokémon (ΦΩΤΟ)

Ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ετοιμάζεται να ανάψει η The Pokémon Company, η οποία θέλει να μπει στο κλίμα των εορτών με το απόλυτο δέντρο των Pokémon. Όπως μαθαίνουμε μέσα από το VGC, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ανάψει το ύψους σχεδόν 5 μέτρων δέντρο της πολύ σύντομα στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι γεμάτο με στολίδια από βελούδινα Pokémon που θα ανάψει επίσημα στο White City του Westfield στις μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου. Το δέντρο καλύπτεται σχεδόν ολόκληρο με 800 διαφορετικά βελούδινα παιχνίδια Pokémon, ενώ για αστέρι έχει έναν τεράστιο Pikachu. Μάλιστα, όσοι πάνε να το δουν από κοντά, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν merch από το Pokémon Center που θα βρίσκεται εκεί κοντά.

Η The Pokemon Company ανακοίνωσε ότι οι επισκέπτες που θα μοιραστούν στο Instagram μία φωτογραφία από το δέντρο και βάλουν το hashtag #pokemoncenteruk κάνοντας και tag την @PokemonNewsUK θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 12 γιγαντιαία Pikachu βελούδινα κουκλάκια.

Δείτε φωτογραφία από το δέντρο παρακάτω

Για περισσότερα νέα σχετικά με τα Pokémon παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.