Γεγονός η νέα, απόλυτη, έκδοση του Cyberpunk 2077 - Τι περιέχει;

Έρχεται η Ultimate Edition του τίτλου της CD Projekt
21 Νοεμβρίου 2023 15:49
Γεγονός η νέα, απόλυτη, έκδοση του Cyberpunk 2077 - Τι περιέχει;

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε την απόλυτη έκδοση του Cyberpunk 2077 προσκαλώντας έτσι και αυτούς που δεν έχουν βουτήξει στον φουτουριστικό και αδυσώπητο κόσμο του να βουτήξουν, όντας η κατάλληλη ευκαιρία. 

Και αυτό διότι το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, όπως τιτλοφορείται, αποτελεί την πληρέστατη έκδοση του sci-fi open world RPG τίτλου, η οποία έρχεται τρία χρόνια μετά το καταστροφικό λανσάρισμά του, το οποίο ανέτρεψε χάρις το Phantom Liberty expansion και το 2.0 update. 

Φυσικά το πακέτο περιλαμβάνει εντός του το Cyberpunk 2077 με το 2.0 update που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο σφιχτή και τεχνικά ισορροπημένη, αλλά και το "Phantom Liberty" expansion με τον Idris Elba ως Solomon Reed και τον Keanu Reeves να επιστρέφει ως Johnny Silverhand, προσφέροντας μια συναρπαστική κατασκοπικού θρίλερ ιστορία. Παράλληλα, αποτελεί την πρώτη retail έκδοση του παιχνιδιού για τις τρέχουσας γενιάς κονσόλες. 

Μάλιστα, η Ultimate Edition κυκλοφορεί σε δύο βδομάδες από σήμερα σε retail και ψηφιακά καταστήματα και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου για τα Xbox Series X|S, PS5 και PC

Τις εντυπώσεις μας για το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, που επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, θα βρείτε πατώντας εδώ